Dobrodošli u VAR d.o.o.

VAR d.o.o. obiteljska je tvrtka osnovana 1994. godine i kroz vrijeme je promijenila nekoliko djelatnosti. Danas, tvrtka se bavi viličarima (servis, prodaja novih i rabljenih, rezervni dijelovi), hladnjacima (servis, prodaja, izmjene saća,..) i autoservisom (mehanika, elektrika, vulkanizacija, specijalizirani klima servis). Tokom godina prepoznati smo na tržištu kao stalan i stabilan partner što nam je omogućilo neprekidni rast.

Za kvalitetnu uslugu nužni su kvalitetni pojedinci – a nas je trenutno 44. Među nama su 4 inženjera, 2 diplomirana ekonomista, elektroničari, autoelektričari, mehaničari, bravari, tokar i dostavljač. Naš mladi tim trudi se biti što fleksibilniji u pružanju svojih usluga – van prostora tvrtke, izvan radnog vremena, u hitnim situacijama, i sl.

Naš cilj je ponuditi kompletnu uslugu koja uključuje pouzdano, efikasno i odgovorno rješenje problema. Stalnim ulaganjem u edukaciju i opremu trudimo se pratiti najnovije trendove na tržištu kako bi u svakom trenutku bili spremni ispravno odgovoriti na svaki Vaš upit.